Technology Park Malaysia

Sejak penubuhannya pada tahun 1996, Technology Park Malaysia Corporation Sdn Bhd (TPM) sentiasa menzahirkan motonya iaitu “Kejayaan Anda Bermula Disini” yang mana moto tersebut serta usaha yang dilakukan oleh TPM berjaya mencapai segenap pelusuk komuniti usahawan teknologi.

Lebih dari 3,000 syarikat-syarikat yang berorientasikan teknologi telah beroleh manfaat dari TPM – ini termasuk syarikat tempatan dan multinasional yang berada dalam pelbagai kelompok industri.

Dengan objektif untuk mencipta persekitaran kondusif bagi merangsang inovasi, TPM akan mentransformasikan dirinya dengan strategi lima penjuru termasuk memaksimakan aset hartanahnya, meningkatkan usaha pengkomersialan dan khidmat sokongan, meningkatkan keberkesanan infrastruktur dan kebolehan perangkaian, mempertingkatkan program inkubasi teknologi generasi keempatnya dan membangunkan polisi mesra pengguna untuk melahirkan syarikat-syarikat berorientasikan teknologi yang berkualiti dan bertaraf global.


KAWASAN SEWAAN

Agensi : Technology Park Malaysia
Kategori Entri : Perkhidmatan Premis Perniagaan

Variasi saiz plot tanah yang ada untuk dipajak kepada syarikat-syarikat yang ingin mendirikan bangunan mereka sendiri. Setiap plot tanah disertakan dengan infrastruktur dan fasiliti yang lengkap


RUANG PEJABAT

Agensi : Technology Park Malaysia
Kategori Entri : Perkhidmatan Premis Perniagaan

TPM menawarkan ruang pejabat yang fleksibel dan premis pejabat yang menepati keperluan operasi setiap syarikat yang berada di tahap pemangunan yang berbeza. Insentif kerajaan yang menarik untuk


Technology Park Malaysia
Tingkat 5, Enterprise 4
Technology Park Malaysia
Bukit Jalil
57000 Kuala Lumpur

Tel    :      0 3 8998 2020
Faks :      03 8998 2110

Waktu Perkhidmatan

Hari Bekerja :
Isnin - Jumaat
Waktu Bekerja :
-
Waktu Rehat :
1.00 Petang - 2.00 Petang